Contact

Heeft u een vraag aan het bestuur van Dorpsbelang?

Tip de Redactie

Wilt u iets aanleveren voor de dorpskrant, het digitale prikbord of een (agenda) activiteit?

Klik dan hieronder op "Tip de redactie" en zorg dat alle inwoners via onze website op de hoogte worden gebracht.

Tip de redactie!

Wijkagent

De wijkagent, ons vertrouwde aanspreekpunt voor veiligheid, versterkt de band in de buurt. Met regelmatige patrouilles en betrokkenheid bij de gemeenschap waarborgt de wijkagent de leefbaarheid.

Onze wijkagent is Jos Zonderland:
 ‘Als wijkagent ben ik altijd beschikbaar om met u te praten, vragen te beantwoorden of uw bezorgdheden aan te horen. Ik zal regelmatig aanwezig zijn in de wijken/dorpen en deelnemen aan buurtbijeenkomsten om een goed begrip te krijgen van wat er speelt en wat we samen kunnen bereiken.’

“Mijn prioriteit is om een veilige en leefbare omgeving voor u allen te waarborgen.”

“Mijn prioriteit is om een veilige en leefbare omgeving voor u allen te waarborgen.”

Ik ben vastbesloten om nauw samen te werken met bewoners, lokale organisaties en andere instanties om eventuele zorgen of problemen aan te pakken die van invloed kunnen zijn op onze wijken. Samenwerking en open communicatie staan centraal in mijn aanpak.

‘Ik kijk uit naar onze samenwerking en naar het leren kennen van de mensen die deze wijken thuis noemen. Aarzel niet om contact met me op te nemen via mijn account of via telefoonnummer 0900-8844 als u hulp nodig heeft of als u ideeën heeft om onze wijken/dorpen nog beter te maken’.

Mor melding

Help ons uw straat veilig en schoon te houden door problemen bij de gemeente te melden

Wanneer er iets hapert of kapot is in uw straat of buurt, waarderen wij het als u dit bij de gemeente meldt. Of het nu gaat om een defecte lantaarnpaal, overlast, of problemen met het wegdek, de gemeente streeft ernaar kleine en ernstige kwesties zo snel mogelijk op te lossen. Minder dringende zaken worden ingepland voor reparatie.

Meld problemen eenvoudig via de 'Buiten Beter' app op uw mobiele telefoon of via de website van de Gemeente Noordoostpolder. Als digitaal melden een uitdaging is, aarzel dan niet om hulp te vragen aan een buurtgenoot. Samen zorgen we voor een leefbare en veilige omgeving!

Mor melding maken

Download de Buiten Beter app