Espeler Zakenclub

De Espeler Zakenclub: wie zijn wij en wat doen wij?

Graag stellen wij ons voor. Wij zijn de Espeler Zakenclub, een club van ondernemers uit Espel. Bent u zelf ondernemer? Dan kunt u altijd lid worden.

Jaarlijkse activiteiten

Jaarvergadering
Deze vindt plaats in januari/februari in De Ducdalf. We nemen het afgelopen jaar door en bespreken het komende jaar. Vooraf bezoeken we een interessant bedrijf.


Voorjaarsactiviteit
In mei gaan we langs bij één van onze leden. We krijgen een rondleiding binnen het bedrijf en sluiten het af met een barbecue. 


Jaarlijks uitje

In het najaar gaan we een dag met elkaar op pad. Meestal wordt gekozen vooreen dagactiviteit met aansluitend een diner. 

 

Decemberfest

Dit 2-jaarlijks event wordt door de Espeler Zakenclub georganiseerd. Een aantal van onze leden hebben een commissie opgesteld en zorgen ervoor dat het Decemberfest in goede banen wordt geleid.

 

Bedrijvenbeurs

Eén keer in de 5 jaar wordt tijdens het lustrumfeest de Bedrijvenbeurs georganiseerd. Dit wordt gedaan door de Espeler Zakenclub in samenwerking met de feestcommissie.

Actuele nieuwsonderwerpen

Als lid van de Espeler Zakenclub wordt u ook automatisch lid van de BVN(bedrijven voor Noordoostpolder). Dit is de overkoepelende organisatie van alle ondernemersverenigingen in de dorpen van de NOP en in Emmeloord. De leden van de Espeler Zakenclub worden middels een nieuwsbrief van de BVN op de hoogte gehouden van ondernemerszaken in de NOP.

 

De contributie voor de Espeler Zakenclub bedraagt € 175,- per jaar. 

 

Meer informatie? U kunt contact opnemen met één van de bestuursleden of een
e-mail sturen naar: hildewjansen@gmail.com.

Ons bestuur bestaat uit

Heidi Rijpkema

Jan Menting

Berry Beernink

Pim de Wit

Hilde Jansen