Kinderopvang

Ontdek de mogelijkheden voor kinderopvang in Espel!

Op deze pagina vind je informatie over de beschikbare buitenschoolse opvanglocaties en actieve gastouders in ons dorp. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek voor je kind na schooltijd of liever kiest voor kleinschalige opvang bij een gastouder thuis, wij bieden diverse opties die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Verken hier de verschillende mogelijkheden en vind de ideale opvang voor jouw gezin!

Buitenschoolse opvang

Stichting Kinderopvang Flevoland (SKF) heeft sinds 1 maart 2024 de nieuwe naam Jokidé. Zo ook de locatie in Espel waar 3 groepen zich vestigen. Kinderdagverblijf De Speelmuiter, onze verticale groep met de leeftijden 0 tot 4 jaar, Peuterspeelzaal De Buitelaar waar kinderen vanaf 2,5jaar terecht kunnen voor onder andere voorschoolse educatie (VE) en BSO De Buitenfluiter voor alle basisschoolkinderen van 4 tot 12 jaar.

Jokidé is begonnen bij Joke Timmer in 1986 als De Flierefluiter in haar boerderij in Emmeloord. In 2009 kwamen er locaties bij en werd het Stichting Kinderopvang Flevoland. Zo maakte Joke van haar passie haarwerk. Anno 2024 staat Stefan ten Veen aan het roer. In de voetsporen van zijn moeder zet hij haar missie voort, dit onder de nieuwe naam Jokidé.

Jokidé Espel is gehuisvest in MFC ’t Mozaïek, dat al sinds 2005 bestaat. Niet alleen voorziet dit pand in een kinderopvang maar ook activiteiten/diensten als fysiotherapie, schilderen, zangkoor en pedicure worden hier georganiseerd/gehouden. Daarnaast zijn de zalen beschikbaar voor verhuur.

Jokidé is op werkdagen geopend van 06:30 tot 18:30, adres Westerrand 42-44, 8311 AP Espel. Voor informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0857990102 of mailen naar info@jokide.nl.

Gastouder

Bent u gastouders en wilt u hier genoemd worden? Tip de redactie!