Jongerenverenigingen

Als je graag leeftijdsgenoten wilt ontmoeten en leuke activiteiten wilt ondernemen, dan zit je in Espel goed. Onze gemeenschap biedt verschillende jongerenverenigingen aan voor diverse leeftijdsgroepen, waar jongeren samen kunnen komen en initiatieven kunnen nemen voor en door henzelf. Of je nu in groep 7 zit of al op de middelbare school bent, er is voor iedereen wat te beleven. Ontdek de gezelligheid en dynamiek van het Jeugdhonk, Tojec en Jongeren 19 NU afdeling NET.

Lees hieronder snel meer over wat elke vereniging te bieden heeft.

'T Jeugdhonk

Wanneer: één keer in de maand op zaterdagavond

In 'T Jeugdhonk zorgen we voor een geweldige plek waar kinderen van groep 7 tot en met de tweede klas van het voortgezet onderwijs uit Espel samen kunnen komen.

Ons honk is dé ontmoetingsplaats voor leuke activiteiten, gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Met een uitgeruste beamer, een gezellig keukentje en een scala aan spelletjes, is er altijd wel iets te beleven. Kom langs op onze maandelijkse zaterdagavonden en ontdek de gezelligheid van ons jeugdhonk - exclusief voor de jeugd van Espel!

Meer informatie? Volg ons op Facebook of neem contact op met ons contactpersoon Karin Jol (06-57306160)

Tojec

Wanneer: op verschillende vrijdagavonden in het voorjaar

Ontdek Tojec de jongerenvereniging voor alle jeugd uit Espel, Nagele en Tollebeek!

Ben je tussen de brugklas en 16 jaar oud? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Op onze kennismakingsavond vertellen we je alles over TOJEC en maak je kennis met onze leiding.

Het is geheel vrijblijvend, dus kom gerust langs en ontdek wat TOJEC te bieden heeft! Volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie.

Jongeren 19nu N.E.T.

De gezellige jongerenvereniging van Flevoland, Jongeren19nu is een vereniging die activiteiten en feesten voor en door jongeren in heel Flevoland organiseert. Het bestaat uit verschillende afdelingen over heel Flevoland. Elke afdeling wordt gerund door een eigen bestuur. Onder dit bestuur zijn verschillende commissies actief om voor jou de leukste feesten en activiteiten te organiseren.

Espel valt onder de afdeling N.E.T. dit staat voor jongeren uit de dorpen Nagele, Espel, Tollebeek. Ook N.E.T. organiseert succesvolle activiteiten en uitjes, allemaal georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Doe mee met het eiergooien, een bekend evenement rond Tollebeek op Hemelvaartsdag. Welk duo of trio gooit het verst en vangt het ei heel?

Eiergooien

Al jarenlang een begrip in en rondom Tollebeek: eiergooien! Wees van de partEI op hemelvaartsdag en ga met elkaar de strijd aan. Welk duo of trio gooit het verst en weet het ei in z'n geheel te vangen?

Springfeest

Start de lente met Net springfeest. In 2017 werd het feest voor het eerst georganiseerd en sindsdien is het 1 van de populairste feesten in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie bekijk de website van Jongeren 19nu en volg ons op Facebook en Instagram.