Multifunctioneel Centrum 't Mozaïek (MFC)

Sinds 2005 beschikt Espel over het prachtige multifunctionele centrum: ’t Mozaïek. De totstandkoming van dit centrum mag uniek genoemd worden. Gesteund door subsidies, sponsors en veel, heel veel vrijwilligers zijn de bijgebouwen van het protestants kerkcentrum Una Sancta verbouwd en uitgebreid tot een volwaardig multifunctioneel centrum.

Ga naar de website

Multifunctioneel

Het MFC ’t Mozaïek heeft een sociaal-maatschappelijke functie binnen het dorp en het bestuur vindt het belangrijk dat men graag gebruik maakt van de vele faciliteiten die het gebouw te bieden heeft. Denk hierbij aan mooie ruimtes om verjaardagen of jubilea te vieren, een zaaltje voor je club of de rouwruimte wanneer een dierbare overleden is. Ook biedt het MFC graag haar ruimtes aan om doorgang te kunnen geven aan activiteiten die de leefbaarheid van het dorp ten goede komen.  

Dus wil je iets organiseren of kan jouw club of groep wat meer ruimte gebruiken? Denk dan ook aan het MFC. Het gebouw biedt veel faciliteiten als een eigen keuken die volledig uitgerust is, een beamer en ruime toiletten.

Neem contact op met de secretaris voor meer informatie of ga naar de website.

Donateur worden

Als donateur ondersteun je het MFC en draag je met €60 per jaar actief bij aan het voortbestaan van het gebouw.

Voor particuliere donateurs is de zaalhuur gratis. Huur je voor je club of vereniging en ben je donateur, dan krijg je maximaal 50% korting op de huurtarieven.

Je kunt als donateur opgeven via de penningmeester penning@mfcespel.nl.