Ouderensociëteit Avondvreugd

Iedere donderdagmiddag komt een groep 50-plussers uit Espel en omstreken bij elkaar in MFC ’t Mozaïek om een leuke, gezellige middag te hebben. Deze groep dorpsbewoners vormt samen de Ouderensociëteit Avondvreugd.

Iedere soosmiddag begint met een korte opening door de voorzitter en wordt er samen koffie of thee gedronken. Vervolgens vermaken de leden zich met klaverjassen, sjoelen of rummikub. In de kast liggen diverse andere spellen, voor eenieder wat wils.

Ook wordt er af en toe een middagreis georganiseerd. Bijvoorbeeld naar Urk, Pantropica of het Pieperfestival. Een bezoek aan de senioren-bioscoop ligt in de planning.

Meerdere keren per jaar wordt er met alle leden een hapje gegeten, meestal in ‘De Ducdalf’. De SOOS-middag start om 14.00 uur en is rond 16.15 uur ten einde. Ouderensociëteit Avondvreugd is in november 1973 opgericht en bestaat dus inmiddels al 50 jaar!

Ook meedoen?

Ben je 50-plusser en wil je ontdekken of de SOOS ook wat voor je is? Kom langs en kom de sfeer proeven en doe lekker mee. Je kunt de eerste maand kosteloos meedoen. Daarna zijn de kosten € 5,00 per maand. Hier zitten de leuke middag reisjes en etentjes bij in begrepen; tevens de kosten voor koffie of thee. Andere consumpties kosten € 1,00 of € 1,50.

Neem contact op met één van de bestuursleden of kom donderdagmiddag om 14.00 uur langs in MFC ’t Mozaïek.

In de maanden juli en augustus is er geen SOOS-middag.

Ons bestuur bestaat uit

Jan Klaver (voorzitter), 0527-271866

Elly Verwijs-Marbus (secretaris), 0527-271575

Evert Ziel (penningmeester), 0527-271656