S.C. Espel

S.C. Espel speelt al jaren een centrale rol in het sportieve leven van het dorp. Onze club staat altijd open voor nieuwe leden en staat bekend om zijn gezelligheid, waardoor het in onze ogen wordt beschouwd als één van de mooiste clubs in Flevoland.

De spanning en gezelligheid op de zaterdagen, de juichende familie en vrienden langs de lijn en de verfrissende geur van vers gemaaid gras op onze prachtige accommodatie 'de Bosrand'.

Ga naar de website

Sportieve herinneringen

Samen met enthousiaste leden maken we sportieve herinneringen en voor zowel jong als oud sluiten we de zaterdagen af met een gezellige derde helft. Of je nu zelf wilt schitteren op het veld, je kinderen wilt aanmoedigen vanaf de zijlijn, of gewoon op zoek bent naar een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten in Espel. Ook dan ben je welkom bij onze club.

Met ons kenmerkende blauw-witte tenue ademen we een echte familiesfeer uit. Opgericht in 1958 en met een nieuw clubgebouw dat in 2018 werd gerealiseerd door én met de inzet van onze trotse leden en bewoners vanEspel. S.C. Espel heeft in alle jaren twee oud-profvoetballers groot gebracht, Lody Kragt en Pieter Bijl.

Ontdek het laatste nieuws, uitslagen en het programma van aanstaande zaterdag op onze website, www.scespel.nl.

Aarzel niet en meld je aan bij S.C. Espel als lid of vrijwilliger!